Spitalul Municipal Orăștie este după opinia noastră unul dintre cele mai bine organizate spitale publice și unul dintre clientii icMED cu care ne mândrim.

Istoria asistenței medicale spitalicești în Orăștie, începe cu anul 1940 prin înființarea Spitalului de Stat în clădirea fostului liceu Kun din centrul orașului, unde a funcționat pană în 1986. În anul 1986 s-a dat în folosință construcția noului Spital Municipal Orăștie, din strada Pricazului nr. 16, o clădire care se modernizează mereu.

Cu o serie vasta de secții, clinice și paraclinice, compartimente, ambulatoriu, avand peste 4000 de consultații lunar înregistrate prin icMED, Spitalul Municipal Orăștie este un adevarat furnizor de servicii medicale pentru Oraștie, o zonă aflată în expansiune la fel ca și spitalul său Municipal.

Relația cu icMED este descrisă aici ca fiind o relație construită și croită în așa fel încat gestionarea capacității spitalului este căt se poate de apropiată de maximul său.

În acest moment Spitalul Municipal Orăștie utilizează următoarele module icMED – Spital, Ambulator, Imagistică, Laborator, Recuperare, dar vom continua să mărim numărul modulelor.

0254/242950

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

Please wait...
ICMED | Spitalul Municipal Orăștie